Korjaamovertailu.fi  - autokorjaamoiden paikannus, arvostelut ja vertailu.

Tietosuoja

Alla on Korjaamovertailu.fi:n päivitetty yksityisyydensuojakäytäntö, joka koskee kaikkia tämän Korjaamovertailu.fi-sivuston ja/tai minkä tahansa Korjaamovertailu.fi-sovelluksen, mukaan lukien Korjaamovertailu.fi-sivuston matkapuhelin- ja tablettisovellukset ja kaikki sosiaalisen median tai muiden verkkosivustojen sovellukset (jäljempänä "Sovellus"), kautta annettavia tai kerättäviä tietoja. Sivustot ja sovellukset tarjoaa Garage Corporation Oy. Helsinginkatu 20, 00530 Helsinki, Finland ("Korjaamovertailu.fi", "me" tai "meidän").

Mitä tietoja keräämme sinulta

Yleistä Vastaanotamme ja tallennamme kaikki tiedot, jotka luovutat sivustossamme tai annat meille muilla tavoin (mukaan lukien minkä tahansa sovelluksen kautta annettavat tiedot). Näihin sisältyvät sellaiset tiedot, joiden avulla henkilöllisyytesi selvittäminen on mahdollista ("henkilökohtaiset tiedot"). Näitä tietoja ovat esimerkiksi etu- ja sukunimesi, puhelinnumerosi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja laskutustietosi (kuten luottokortin numero, kortinhaltijan nimi ja vanhenemispäivämäärä). Voimme myös pyytää tietoja autokorjaamopalveluihin liittyvistä toiveistasi, omasta autostasi sekä etuasiakasohjelmien tietoja. Voit jättää tiedot halutessasi antamatta, mutta yleensä suurinta osaa pyytämistämme tiedoista tarvitaan, jotta voit saada kaiken hyödyn palvelusta.

Muista lähteistä peräisin olevat tiedot Saatamme myös ajoittain lain mukaisesti toimien hankkia sinua käsitteleviä henkilökohtaisia ja muita tietoja yhteistyötahoiltamme, liikekumppaneiltamme tai muilta erillisiltä kolmansilta osapuolilta ja lisätä näitä tietoja tilitietoihimme. Saatamme saada esimerkiksi seuraavanlaisia tietoja: toimitus- ja osoitetietojen muutostietoja, ostohistoriatietoja ja väestötietoja. Automaattiset tiedot Keräämme automaattisesti joitakin tietokonettasi käsitteleviä tietoja, kun käyt tällä verkkosivustolla. Tallennamme muun muassa tiedon IP-osoitteestasi, selainohjelmistostasi (esimerkiksi Firefox, Safari tai Internet Explorer) ja verkkosivustosta, joka ohjaa sinut verkkosivustoomme. Voimme lisäksi kerätä tietoja muista toimistasi, kuten tarkastelemistasi autokorjaamoista. Näiden automaattisten tietojen keräämisen tarkoitus on auttaa mukauttamaan käyttöliittymääsi ja estää petoksia. Jos haluat lisätietoja näistä seikoista, tutustu kohtaan Evästeet ja muut tekniikat.

Sosiaalinen media Jos käytät joitakin Korjaamovertailu.fi-sivuston sosiaalisen median palveluja, joko sivustollamme tai sovelluksen kautta tai muutoin sosiaalisen mediapalvelun tarjoajan kautta, saatamme käyttää kyseisen sosiaalisen mediapalvelun tietoja palvelun käytäntöjen mukaisesti. Tarjoamme esimerkiksi mahdollisuuden rekisteröityä sivustoomme Facebook Connect -ominaisuuden avulla. Tätä ominaisuutta käyttämällä voit rekisteröityä sivustoomme Facebook-tilisi tietoja käyttämällä ilman, että sinun tarvitsee määrittää pakollisia tietoja manuaalisesti sivustossamme. Kun käytät sosiaalisen median ominaisuutta ja jos olet valinnut sen sisällyttämisen sosiaalisen median tiliisi, saatamme käsitellä tietojasi, kuten nimeäsi, profiilikuvaasi, sukupuoltasi, syntymäpäivääsi, sähköpostiosoitettasi, asuinkaupunkiasi tai -aluettasi tai muita tietoja, jotka olet määrittänyt saataville. Sinun ja ystäviesi yksityisyysasetusten mukaan voimme ehkä käyttää sosiaalisessa mediassa antamiasi tietoja omasta ja ystäviesi sijainnista ("Paikkatiedot"), jotta voimme tarjota sinua koskevia tietoja. Huomaa, että sosiaalinen mediapalvelu voi myös jakaa paikkatietojasi ystävillesi palveluun määrittämiesi yksityisyydensuoja-asetusten mukaisesti. Voimme myös käyttää sosiaalisen median tietoja sivustossa käyttämäsi Sovelluksen käytöstä.


Käyttöehdot

Termit "me", "yhtiö" ja "korjaamovertailu.fi" tarkoittavat Garage Corporation Oy:tä, suomalaista yritystä, jonka toimipaikka sijaitsee osoitteessa Toinen linja 3, 00530 Helsinki, Finland, sen tytäryhtiöitä ja/tai niiden palveluntoimittajia ja -tarjoajia ("Korjaamovertailu.fi"). "Sinä" tai "käyttäjä" viittaa yksittäiseen henkilöön, joka luo verkkosivustollamme käyttäjätilin. Tämä verkkosivusto on käytettävissäsi sillä ehdolla, että sinä hyväksyt muuttumattomina siinä olevat ehdot. Näitä verkkosivuja käyttäessäsi sinun on hyväksyttävä kaikki kyseiset ehdot, edellytykset ja tiedotukset. Ellet hyväksy näitä ehtoja ja edellytyksiä, sinulla ei ole oikeutta käyttää tätä verkkosivustoa.

HENKILÖKOHTAINEN JA EI-KAUPALLINEN KÄYTTÖRAJOITUS 

Tämä verkkosivusto on tarkoitettu henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. Omistusoikeus tämän verkkosivuston sisältöön ja sen tietoihin, samoin kuin kyseisen sisällön ja tietojen välittämiseen käytettyyn rakenteeseen kuuluu Korjaamovertailu.fi:lle tai sen tavarantoimittajille ja palveluntarjoajille. Verkkosivuston käyttöehtona on, että käyttäjä sitoutuu olemaan käyttämättä verkkosivustoa, sen sisältöä tai tietoja mihinkään kaupalliseen tai ei-henkilökohtaiseen tarkoitukseen (ei suoraan eikä välillisesti). Kun käyttäjä tekee rajoitetun määrän kopioita matkaan (ja sitä koskeviin asiakirjoihin) liittyvistä matkoista tai palveluista, jotka on hankittu tämän verkkosivuston kautta, hän sitoutuu siihen, ettei muuta, kopioi, jakele, välitä, aseta näytteille, suorita, jäljennä, julkaise, lisensoi, luo johdannaistuotteita, siirrä, myy tai jälleenmyy mitään tietoa, ohjelmistoa, tuotteita tai palveluja, jotka on saatu tältä verkkosivustolta. Olipa käyttäjällä kaupallinen tarkoitus tai ei, käyttäjä sitoutuu myös siihen, ettei hän

• hae, tarkkaile tai kopioi verkkosivuston sisältöä tai tietoja käyttämällä hakurobottia, spider- tai scraper-hakuohjelmia tai muita automaattisia tai manuaalisia välineitä tai hakutapoja mihinkään hakutarkoitukseen ilman Korjaamovertailu.fi:n nimenomaista kirjallista suostumusta.; 

• riko verkkosivuston ylätunnisteiden sisältämiä robotteja koskevia estoja ja rajoituksia, tai ohita tai kierrä muita toimenpiteitä, jotka estävät tai rajoittavat pääsyä verkkosivustolle; 

• ryhdy mihinkään toimenpiteisiin, jotka aiheuttavat tai saattavat aiheuttaa kohtuutonta tai suhteetonta kuormitusta Korjaamovertailu.fi-järjestelmälle; tai 

• syvälinkitä mitään osaa verkkosivustosta ilman Korjaamovertailu.fi:n nimenomaista kirjallista suostumusta 

VASTUUVAPAUS 

MIKÄÄN TÄMÄN SOPIMUKSEN KOHTA EI RAJOITA EIKÄ TAI POISTA EIKÄ SEN KATSOTA RAJOITTAVAN TAI POISTAVAN VASTUUVELVOLLISUUTTAMME LAIMINLYÖNTIMME AIHEUTTAMAN HENKILÖVAHINGON TAI PETOKSEN SUHTEEN.

TÄLLÄ VERKKOSIVUSTOLLA JULKAISTUT TIEDOT, OHJELMISTOT, TUOTTEET JA PALVELUT SAATTAVAT SISÄLTÄÄ VIRHEELLISYYKSIÄ TAI PAINOVIRHEITÄ. KORJAAMOVERTAILU.FI EI TAKAA ETENKÄÄN TÄLLÄ VERKKOSIVUSTOLLA ESITETTYJEN AUTOKORJAAMOIDEN JA MUIDEN TOIMITTAJIEN TUOTEKUVAUKSIEN OIKEELLISUUTTA JA IRTISANOUTUU VASTUUSTA NIIDEN SUHTEEN. SUURI OSA KYSEISISTÄ TIEDOISTA ON SAATU KYSEISILTÄ PALVELUNTOIMITTAJILTA ITSELTÄÄN. VERKKOSIVUSTOLLA ILMOITETUT AUTOKORJAAMOIDEN HINNAT OVAT LUONTEELTAAN VAIN SUUNTAA-ANTAVIA EIKÄ KORJAAMOVERTAILU.FI TAKAA HINTOJEN OIKEELLISUUTTA. NÄIHIN TIETOIHIN LISÄTÄÄN MÄÄRÄAJOIN MUUTOKSIA. KORJAAMOVRTAILU.FI JA/TAI VASTAAVAT PALVELUNTOIMITTAJAT VOIVAT TEHDÄ TÄHÄN VERKKOSIVUSTOON PARANNUKSIA JA/TAI MUUTOKSIA MILLOIN TAHANSA.

KORJAAMOVERTAILU.FI JA/TAI SEN PALVELUNTOIMITTAJAT EIVÄT TAKAA VERKKOSIVUSTON SISÄLTÄMIEN TIETOJEN, OHJELMISTOJEN, TUOTTEIDEN JA PALVELUIDEN SOVELTUVUUTTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN, EIKÄ TUOTTEIDEN JA PALVELUIDEN SISÄLLYTTÄMINEN VERKKOSIVUSTOON TAI MYYMINEN VERKKOSIVUSTOSSA OLE OSOITUS SIITÄ, ETTÄ KORJAAMOVERTAILU.FI SUOSITTELEE KYSEISIÄ TUOTTEITA TAI PALVELUITA. KAIKKI TIEDOT, OHJELMISTOT, TUOTTEEET JA PALVELUT TOIMITETAAN "SELLAISENAAN", ILMAN MINKÄÄNLAISTA TAKUUTA.KORJAAMOVERTAILU.FI JA/TAI NIIDEN PALVELUNTOIMITTAJAT EIVÄT MYÖNNÄ MITÄÄN TAKUITA TÄLLAISILLE TIEDOILLE, OHJELMISTOILLE, TUOTTEILLE JA PALVELUILLE, MUKAAN LUKIEN KAIKKI KONKLUDENTTISET TAKUUT KAUPALLISESTA HYÖDYNNETTÄVYYDESTÄ, SOPIVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN, OMISTUSOIKEUDESTA JA OIKEUKSIEN LOUKKAAMATTOMUUDESTA.

KORJAAMOVERTAILU.FI:LLE AUTOKORJAAMOPALVELUITA TARJOAVAT TOIMITTAJAT OVAT ITSENÄISIÄ TOIMEKSISAAJIA EIVÄTKÄ KORJAAMOVERTAILU.FI:N EDUSTAJIA TAI TYÖNTEKIJÖITÄ. KORJAAMOVERTAILU EI VASTAA KYSEISTEN PALVELUNTOIMITTAJIEN TOIMISTA, VIRHEISTÄ, LAIMINLYÖNNEISTÄ, VÄITTEISTÄ, TAKUISTA, RIKKOMUKSISTA TAI HUOLIMATTOMUUDESTA EIVÄTKÄ MISTÄÄN NIISTÄ JOHTUVISTA HENKILÖVAHINGOISTA, OMAISUUSVAHINGOSTA TAI MUISTA VAHINGOISTA TAI KULUISTA. 

KORJAAMOVERTAILU.FI JA/TAI NIIDEN VASTAAVAT PALVELUNTOIMITTAJAT EIVÄT OLE MISSÄÄN TAPAUKSESSA VASTUUSSA MISTÄÄN SUORISTA, VÄLILLISISTÄ, RANGAISTAVISTA, SATUNNAIS-, ERITYIS- TAI SEURANNAISVAHINGOISTA, JOTKA JOHTUVAT TÄMÄN VERKKOSIVUSTON KÄYTÖSTÄ, SEN KÄYTÖN VIIVÄSTYMISESTÄ TAI ESTYMISESTÄ TAI LIITTYVÄT NIIHIN, TAI AIHEUTUVAT MISTÄÄN TÄMÄN VERKKOSIVUSTON KAUTTA SAADUISTA TIEDOISTA, OHJELMISTOISTA, TUOTTEISTA TAI PALVELUISTA, TAI JOTKA MUUTEN JOHTUVAT TÄMÄN VERKKOSIVUSTON KÄYTÖSTÄ RIIPPUMATTA SIITÄ, PERUSTUVATKO NE SOPIMUKSEEN, RIKKOMUKSEEN, VARSINAISEEN VASTUUVELVOLLISUUTEEN TAI JOHONKIN MUUHUN SIITÄ HUOLIMATTA, ETTÄ KORJAAMOVERTAILU.FI JA/TAI NIIDEN VASTAAVIA PALVELUNTOIMITTAJIA ON VAROITETTU MAHDOLLISISTA VAHINGOISTA.

VAHINGONKORVAUS 

Käyttäjä sitoutuu puolustamaan Korjaamovertailu.fi:tä ja sen tytäryhtiöitä ja näiden palveluntoimittajia sekä kaikkien näiden toimihenkilöitä, johtajia, työntekijöitä ja edustajia kaikilta vaateilta, kanneperusteilta, vaatimuksilta, takaisinsaantivaateilta, tappioilta, vahingoilta, sakkomaksuilta, rangaistuksilta ja muilta kustannuksilta (kuten kohtuullisilta laki- ja kirjanpitokuluilta) sekä korvaamaan kaikki tällaiset vahingot, mikäli ne johtuvat

• käyttäjästä tai käyttäjän nimissä tehdyistä edellä kuvatun vastuuvelvollisuuden ylityksistä; tai 

• kolmannesta osapuolesta, jos syynä on 

o käyttäjän rikkomuksesta tätä sopimusta tai siinä mainittuja asiakirjoja vastaan; 

o käyttäjän rikkomuksesta mitä tahansa lakia tai kolmannen osapuolen oikeuksia vastaan; tai 

o tämän verkkosivuston käytöstä. 

LAITONTA TAI KIELLETTYÄ KÄYTTÖÄ EI SALLITA 

Verkkosivuston käyttöehtona on, että käyttäjä lupaa olla käyttämättä verkkosivustoa mihinkään sellaiseen tarkoitukseen, joka on laiton tai tässä esitettyjen ehtojen, edellytysten tai ilmoitusten perusteella kielletty.

LINKIT KOLMANNEN OSAPUOLEN SIVUSTOILLE 

Verkkosivusto saattaa sisältää hyperlinkkejä muiden kuin Korjaamovertailu.fi:n ylläpitämille sivustoille. Nämä linkit ovat vain viitteenomaisia. Korjaamovertailu.fi ei valvo tällaisia verkkosivustoja eikä ole vastuussa niiden sisällöstä tai niiden käytöstä. Korjaamovertailu.fi:n tarjoamat linkit näille verkkosivustoille ei tarkoita, että se hyväksyisi näiden verkkosivustojen tarjoaman materiaalin tai että se olisi yhteistyössä niiden operaattoreiden kanssa.

VERKKOSIVUSTON TARJOAMAT OHJELMISTOT 

Kaikki tältä verkkosivustolta ladattavat ohjelmistot (jäljempänä "ohjelmisto") ovat Korjaamovertailu.fi:n ja/tai niiden palveluntoimittajien tekijänoikeuden alaisia. Ohjelmiston käyttöä säätelevät loppukäyttäjän lisenssisopimuksen mahdolliset ehdot, jotka tulevat ohjelman mukana tai sisältyvät siihen ("Lisenssisopimus"). Jos ohjelman mukana toimitetaan lisenssisopimus tai se sisältää sellaisen, käyttäjän on hyväksyttävä sen ehdot ennen ohjelmiston asentamista ja käyttämistä.

Ellei ohjelmistoon kuulu lisenssisopimusta, Korjaamovertailu.fi. antaa täten käyttäjälle henkilökohtaisen valtuutuksen käyttää ohjelmistoa verkkosivuston katseluun ja muuhun käyttöön näiden ehtojen ja edellytysten mukaisesti niin, ettei ohjelmistoa käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Huomaa, että kaikki tämän verkkosivuston sisältämät ohjelmat ovat rajoituksetta, kaikki HTML-koodit ja Active X -komponentit mukaan lukien, Korjaamovertailu.fi:n ja/tai palveluntoimittajien omaisuutta, ja niitä suojelevat tekijänoikeuslait ja kansainvälisten sopimusten määräykset. Ohjelmien kopiointi ja jälleenmyynti on laissa ehdottomasti kielletty ja voi johtaa ankariin siviili- ja rikosoikeudellisiin rangaistuksiin. Sopimuksen rikkomisesta vaaditaan ankarinta mahdollista rangaistusta.

EDELLÄOLEVIA TIETOJA RAJOITTAMATTA OHJELMAN KOPIOINTI TAI JÄLJENTÄMINEN TOISELLE PALVELIMELLE TAI TOISEEN SIJAINTIKOHTEESEEN UUTTA JÄLJENTÄMISTÄ TAI JAKELUA VARTEN ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY. JOS OHJELMALLA ON TAKUU, SE TAATAAN AINOASTAAN LISENSSISOPIMUKSEN EHTOJEN MUKAISESTI.

AUTOKORJAUSPALVELUT 

TARJOAMALLA MYYTÄVÄKSI PALVELUJA TIETTYIHIN AUTOKORJAAMOPALVELUITA TUOTTAVIIN YRITYKSIIN KORJAAMOVERTAILU.FI EI TAKAA, ETTÄ KYSEISTEN PALVELUIDEN KÄYTTÄMINEN ON SUOSITELTAVAA TAI RISKITÖNTÄ, EIKÄ OLE VASTUUSSA SELLAISTEN PALVELUIDEN KÄYTÖSTÄ JOHTUVISTA VAHINGOISTA TAI MENETYKSISTÄ.

MUUTOKSET NÄIHIN EHTOIHIN JA EDELLYTYKSIIN 

Korjaamovertailu.fi pidättää oikeuden muuttaa ehtoja, edellytyksiä ja ilmoituksia, joiden alaisina verkkosivusto tarjotaan käyttöön. Käyttäjä hyväksyy ehdot, edellytykset ja ilmoitukset, jotka ovat voimassa sillä hetkellä, kun hän käyttää verkkosivustoa ja palveluja sekä sitoutuu noudattamaan niitä.

 

YLEISTÄ 

Tätä sopimusta koskevat Suomen lait. Hyväksyt sen, että tämän sopimuksen tai verkkosivujen käytön perusteella sinun ja yhtiön välille ei synny minkäänlaista yhteisyritystä, kumppanuutta, työ- tai edustussuhdetta.

Tämä sopimus (ja muut tässä mainitut ehdot ja rajoitukset) muodostaa tätä verkkosivustoa koskevan täyden sopimuksen asiakkaan ja Korjaamovertailu.fi:n välillä ja se syrjäyttää kaikki aiemmat tai samanaikaiset asiakkaan ja yhtiön väliset verkkosivustoa koskevat yhteydenotot ja ehdotukset, olipa ne tehty sähköisesti, suullisesti tai kirjallisesti. 

Kaikki oikeudet, joita ei ole tässä erikseen mainittu, pidätetään.

KORJAAMOVERTAILU.FI VERKKOSIVUSTON KÄYTTÖ 

Korjaamovertailu.fi-verkkosivuston tarkoituksena on yksinomaan auttaa asiakkaista määrittämään autkorjaamopalveluiden saatavuus ja tekemään lainmukaisia varauksia tai muuten suorittamaan liiketoimia palveluntoimittajien kanssa. Sinä vakuutat, että olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja että olet täysivaltainen ja oikeutettu hyväksymään tämän sopimuksen ja käyttämään verkkosivustoa kaikkien tässä mainittujen ehtojen ja rajoitusten mukaisesti. Suostut olemaan taloudellisesti vastuussa verkkosivuston käytöstäsi (samoin siitä, jos muut käyttävät asiakastiliäsi, rajoituksetta mukaan lukien kanssasi asuvat alaikäiset). Suostut valvomaan alaikäisiä, jotka käyttävät verkkosivustoa asiakastilisi kautta tai sinun nimissäsi. Takaat myös, että kaikki sinun tai perheenjäsentesi verkkosivustolla antamat tiedot ovat todenmukaisia ja oikeellisia.

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUT, KOMMENTIT JA SISÄLTÖ

Korjaamovertailu.fi voi julkaista arvosteluja, kommentteja, kuvia ja muuta autokorjaamopalveluita tarjoaviin yrityksiin liittyvää sekä muihin korjauspalveluihin ("Arvostelut") liittyvää materiaalia. Korjaamovertailu.fi voi myös tarjota tämän sivuston asiakkaille mahdollisuuden lähettää arvosteluja (“Käyttäjäarvostelut”). Arvostelun tekijä luopuu tekijänoikeuksistaan kyseiseen käyttäjäarvosteluun, ja Korjaamovertailu.fi voi vapaasti käyttää, kopioida, levittää tai muuten tuoda sen julki millä tahansa välineellä ilman laatijan lupaa. Mahdollisen arvostelujen lähettämispalvelun yhteydessä sitoudut antamaan ainoastaan soveliaita käyttäjäarvosteluja ja hyväksyt nämä sekä kaikki muut verkkosivustolla julkistetut ohjeet. Annat Korjaamovertailu.fi:lle ja yhteistyökumppaneille sekä kumppani-, yhteistyö- ja/tai linkitetyille sivustoille ei-yksinomaisen, maksuttoman, ikuisen, siirrettävän, peruuttamattoman ja täysin lisensoitavan oikeuden (a) käyttää, kopioida, muuttaa, muokata, kääntää, jakaa, julkaista, luoda johdannaisia töitä ja julkisesti näyttää ja suorittaa näitä käyttäjäarvosteluja kaikkialla maailmassa missä tahansa mediassa, jotka ovat nyt tiedossa tai myöhemmin kehitettyjä; ja (b) käyttää nimeä, jonka lähetät näiden käyttäjäarvostelujen yhteydessä.

Käyttämällä tätä palvelua sitoudut seuraaviin ehtoihin:

 • sinulla on kaikki oikeudet lähettämiisi käyttäjäarvosteluihin ja ne ovat hallinnassasi; 

• lähetetyt käyttäjäarvostetut ovat lähetyspäivänä oikeellisia; 

• lähettämäsi käyttäjäarvostelut eivät riko mitäänKorjaamovertailu.fi:n käyttöehtoja tai -edellytyksiä, ohjeita tai käytäntöjä (sellaisina kuin niitä aika ajoin sovelletaan); 

• et lähetä tarkoituksellisesti tai piittaamattomasti tietoja, jotka saattavat vahingoittaa tai loukata jotain henkilöä tai hänen liiketoimintaansa. kielletään valheellisten, pahansuopien, halventavien, herjaavien, siveettömien tai sellaisena pidettävien huomautusten, informaation tai muun materiaalin lähettäminen. 

• et pyri millään tavoin pettämään tai harhauttamaan ketään etkä ryhdy tai rohkaise ketään ryhtymään vilpilliseen tai laittomaan toimintaan; 

• et lähetä tai levitä kolmannen osapuolen omistuksessa olevaa tietoa tai aineistoa ilman kyseisen osapuolen nimenomaista kirjallista suostumusta;

• Kaikkiin lähetettyihin valokuviin sovelletaan valokuvien lähetysohjeita.

Korjaamovertailu.fi ei ota vastuuta mistään käyttäjien lähettämistä valokuvista, se ei hyväksy niitä, eikä sillä ole mitään kumppanuussuhdetta niihin.

Korjaamovertailu.fi ei muokkaa arvosteluja tai käyttäjäarvosteluja eikä ole minkäänlaisessa laillisessa vastuussa näistä arvosteluista tai käyttäjäarvosteluista, niiden luotettavuudesta tai myöhemmästä lähettämisestä, käytöstä tai levityksestä. Korjaamovertailu.fi ei myöskään vahvista tai hyväksy arvostelujen tai käyttäjäarvostelujen näkemyksiä tai huomautuksia eikä yhdy niihin, vaan ne ovat arvostelujen laatijoiden henkilökohtaisia näkemyksiä. Kaikki sivustolla julkaistavien arvostelujen tai huomautusten perusteella tehtävät päätökset tehdään omalla vastuulla. Ajoittain Korjaamovertailu.fi voi tarjota asiakkailleen kannustimia, jos he lähettävät käyttäjäarvosteluja (eli alennuskuponkeja, arpajaisia jne.).

Meille on tärkeää, että käyttäjäarvostelut ovat puolueettomia ja rehellisiä; nämä kannustimet ovat tarjolla asiakkaille riippumatta siitä, onko arvostelu positiivinen tai negatiivinen.

Korjaamovertailu.fi pidättää yksinoikeuden kieltäytyä mistä tahansa syystä lähettämästä mitä tahansa arvostelua tai käyttäjäarvostelua tai poistaa sen (ilmoittamatta). Tämä kattaa muun muassa tilanteet, joissa kolmas osapuoli tekee valituksen Korjaamovertailu.fi:lle ja/tai on syytä uskoa, että näitä ehtoja ja edellytyksiä on rikottu.

Jos haluat tehdä valituksen joistakin verkkosivustolla julkaistuista arvosteluista, huomautuksista tai aineistosta, lähetä kirjallinen valitus (ja anna tilanteesta niin paljon tietoa kuin mahdollista) seuraavaan osoitteeseen: info@garagecorporation.com.

Ota huomioon, että Korjaamovertailu.fi pidättää oikeuden kysyä sinulta lisätietoja valituksestasi ja saattaa tarpeen vaatiessa pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi.

TEKIJÄNOIKEUSLOUKKAUKSIA KOSKEVAT KANTEET JA VASTAILMOITUS

Korjaamovertailu.fi kunnioittaa muiden osapuolten tekijänoikeuksia. Jos katsot vilpittömästi, että hallinnoimamme aineistot loukkaavat tekijänoikeuttasi, sinä (tai edustajasi) voit lähettää meille kirjallisen ilmoituksen, jossa on seuraavat tiedot.  Ota huomioon, että emme käsittele valitustasi, jos se ei ole asianmukaisesti täytetty tai jos valitus on epätäydellinen. 

1. Selkeä kuvaus tekijänoikeudellisesti suojatusta tuotteesta, josta esität loukkauskanteen. 

2. Selkeä kuvaus materiaalista, jonka katsot loukkaavan tekijänoikeudellisesti suojattua tuotettasi, ja tiedot, joiden avulla löydämme materiaalin verkkosivustolla, esimerkiksi linkki loukkaavaan materiaaliin. 

3. Yhteystietosi, jotka sisältävät mielellään myös sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron, jotta voimme vastata valitukseesi. 

4. Lausunto siitä, että katsot vilpittömästi, että kyseessä olevan materiaalin, jonka katsot loukkaavan tekijänoikeutta, käyttö ei perustu tekijänoikeuden omistajan tai edustajan lupaan tai lakiin (”good faith belief that the material that is claimed as copyright infringement is not authorized by the copyright owner, its agent, or the law”). 

5. Lausunto siitä, että huomautuksessa olevat tiedot ovat asianmukaisia ja, väärän valan rangaistuksen uhalla, että valituksen tekevä osapuoli on oikeutettu toimimaan loukkauksen kohteena olevan yksinomaisen oikeuden omistajan puolesta (”the information in the notification is accurate, and under penalty of perjury, the complaining party is authorized to act on behalf of the owner of an exclusive right that is allegedly infringed”). 

6. Loukkauskanteen kohteena olevan materiaalin yksinomaisen oikeuden omistajan puolesta toimimaan valtuutetun henkilön on allekirjoitettava ilmoitus. 

Tähän verkkosivustoon liittyvät ilmoitukset on lähetettävä meille sähköpostitse osoitteeseen info@garagecorporation.com, jotta ne voidaan ratkaista mahdollisimman nopeasti.

Voit lähettää huomautuksesi meille myös käyttämällä seuraavia yhteystietoja:

Garage Corporation Oy

Helsinginkatu 20

00530 Helsinki

Tarkistamme ja käsittelemme kaikki huomautukset, jotka täyttävät edellä mainitut vaatimukset. Jos poistamme tai estämme pääsyn vastauksena kyseiseen ilmoitukseen, voimme ilmoittaa kyseessä olevan sivuston tai sisällön omistajalle tai ylläpitäjälle, jotta tämä voi tehdä vastailmoituksen.

TEKIJÄNOIKEUTTA JA TAVARAMERKKIÄ KOSKEVAT ILMOITUKSET

Tämän verkkosivuston koko sisällön oikeudet ovat seuraavat: © 2014 Korjaamovertailu.fi- Kaikki oikeudet pidätetään. Korjaamovertailu.fi. ei ole vastuussa muiden osapuolten kuin Korjaamovertailu.fi:n toimittamasta verkkosivuston sisällöstä.

Jos olet tietoinen tavaramerkkimme loukkaamisesta, ilmoita siitä meille sähköpostitse osoitteeseen info@garagecorporation.com. 

TILIN IRTISANOMINEN:

Korjaamovertailu.fi soveltaa toimintatapaa, jossa tilaajat tai tilinhaltijat, joiden katsotaan loukkaavan toistuvasti tekijänoikeuksia, irtisanotaan asianmukaisissa olosuhteissa ja yksinomaan Korjaamovertailu.fi:n harkinnan mukaan. Korjaamovertailu.fi voi myös yksinomaan oman harkintansa mukaan rajoittaa pääsyä Sivustolle ja/tai irtisanoa kaikkien sellaisten käyttäjien tilit, jotka loukkaavat mitä tahansa toisten osapuolten teollis- ja tekijänoikeuksia, riippumatta siitä, onko kyse toistuvasta loukkauksesta vai ei. Jos katsot, että tilinhaltija tai tilaaja loukkaa oikeuksia toistuvasti, toimita meille ilmoituksesi mukana riittävät tiedot, joiden perusteella voimme tarkistaa, loukkaako tilinhaltija tai tilaaja toistuvasti oikeuksia.

Palvelukuvaus

Tulossa pian.

 

Sivusto on kehitysvaiheessa, auta kehityksessä!