Korjaamovertailu.fi  - autokorjaamoiden paikannus, arvostelut ja vertailu.
 

Autoilijoiden blogi avattu

Korjaamovertailu.fi -palveluun on avattu autoilijoille suunnattu blogi, minkä tarkoitus on tarjota kuluttajille mielenkiintoista ja hyödyllistä tietoa autojen huoltoihin ja korjauksiin liittyvistä asioista. 

Vieraskynät ovat enemmän kuin tervetulleita palstalle. Jos sinulla on muita autoilijoita hyödyttävää tietoa, niin ota ihmeessä yhteyttä. Myös aiheideat otetaan kiitollisena vastaan. Jokaisessa blogikirjoituksessa näkyy kirjoittajan nimi, jotta kunnia menee oikeaan osoitteeseen ja lukijat pystyvät paremmin ymmärtämään tekstin lähtökohdat. 

Blogi löytyy osoitteesta: https://www.korjaamovertailu.fi/uutiset/blog/

Yhteydenotot:
info@korjaamovertailu.fi
044 974 8332
 
 

Suomen ensimmäinen autokorjaamojen vertailusivu on auki!

Uuden Korjaamovertailu.fi -palvelun avulla löydät helposti sinua lähellä olevat autokorjaamot sekä vertaat korjaamojen tuntihintoja. Korjaamovertailu.fi tarjoaa kuluttajille helposti ja nopeasti kattavat tiedot autokorjaamoista ympäri Suomen. 

Korjaamovertailu.fi:ssä kuluttajat voivat arvostella autokorjaamoita sekä jakaa omia kokemuksiaan asiakaspalvelusta. Näin korjaamovertailu.fi tuo korjaamoalalle jo pitkään kaivattua läpinäkyvyyttä, uskoo palvelun ideoija, toimitusjohtaja Henrik Harberg. 

Hänen mukaansa kuluttaja törmää valitettavan usein autokorjaamossa asioidessaan joko ylihinnoitteluun tai työn heikkoon laatuun.

"Toivon, että kuluttajien tietoisuuden lisääntyminen korjaamovertailu.fi:n avulla tasoittaa autokorjaamojen hurjia hintaeroja ja vähentää niin sanottuja haamurivejä asiakkaiden laskuilla".

Korjaamovertailu.fi:n tavoitteena on toimia kuluttajien vapaana tietoalustana ja näin parantaa autopalveluiden laatua ja luotettavuutta Suomessa.

”Ihme kyllä, mutta Suomesta ei vielä löydy vastaavaa nettipalvelua, josta kuluttajat löytävät tarvitsemansa autopalvelut yhtä nopeasti ja helposti. Uskon, että tällaista keskitettyä tietoa autokorjaamoista on kaivattu jo pitkään”, Harberg sanoo.

Jaa oma kokemuksesi tutusta autokorjaamosta osoitteessa www.korjaamovertailu.fi. 500:lle ensimmäiselle arvostelijalle luvassa videofirma Makuunin 24h –lahjakortti.

Lisätietoja:

Henrik Harberg
Toimitusjohtaja
Garage Corporation
044 9748332
henrik@korjaamovertailu.fi

Asiakaspalvelu

Puhelin:
044 9748332

Sähköposti:
info@korjaamovertailu.fi

Sivusto on kehitysvaiheessa, auta kehityksessä!