Korjaamovertailu.fi  - autokorjaamoiden paikannus, arvostelut ja vertailu.
Mar
09
2014

Kirjoittanut: korjaamovertailu.fi

Blog image
Jos auton korjaus tai huolto on tehty virheellisesti tai muuten puutteellisesti, kuluttajalla on oikeus vaatia virheen korjausta. Korjaamon on virheen todettuaan korjattava se kohtuullisessa ajassa ilman lisäveloitusta. Jos autokorjaamo ei pysty tekemään uusintakorjausta kohtuullisessa ajassa kuluttajan ilmoituksesta, voidaan uusintakorjauksen asemesta sopia hinnanalennuksesta, joka suuruudeltaan vastaa virhettä.
Lue lisää
Kategoria: Riitatilanteet

0 commentsLok
16
2014

Kirjoittanut: korjaamovertailu.fi

Blog image
Auton renkaiden vaihto on joka syksyinen ja keväinen operaatio. Talvirenkaita on käytettävä joulukuun alusta helmikuun loppuun. Nastarenkaita saa käyttää marraskuun 1. päivästä maaliskuun 31. päivään tai toista pääsiäispäivää seuraavaan maanantaihin, myöhemmän päivämääristä ollessa määräävä. Muulloinkin nastarenkaita saa käyttää, jos sää tai keli sitä edellyttää. Kitkarenkaiden käyttö on luvattua vuoden ympäri.
Lue lisää
Kategoria: Auton renkaat

0 commentsLok
15
2014

Kirjoittanut: korjaamovertailu.fi

Blog image
Autokorjaamon valinta on kuin parin etsintää. Kuinka sitten valita se oikea? Ilman työtä se ei onnistu, vaan vaatii autoilijalta paljon. Huomioon otettavat seikat valintaa tehtäessä voidaan jakaa kolmeen osaan.
Lue lisää


Get this feed  
Sivusto on kehitysvaiheessa, auta kehityksessä!