Korjaamovertailu.fi  - autokorjaamoiden paikannus, arvostelut ja vertailu.
Blog image
Korjaamovertailu.fi -palvelun kehitys on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Syyskuun lanseerauksen jälkeen sivustolla on jo ylitetty 10 000 vierailun raja, mikä kannustaa meitä jatkamaan töitä avoimemman korjaamotoiminnan puolesta. Tuoreessa päivityksessä Korjaamovertailu.fi sai uuden ilmeen ja sivuston käyttöä helpotettiin monilla parannuksilla. Myös arvostelujen näkyvyyttä on lisätty ja toivommekin käyttäjien nyt jakavan rohkeasti omia kokemuksiaan autokorjaamoista.
Lue lisää
Kategoria: Korjaamovertailu.fi

Tagit :
0 commentsLok
18
2014

Kirjoittanut: korjaamovertailu.fi

Blog image
Korjaamovertailu.fi -palveluun on avattu autoilijoille suunnattu blogi, minkä tarkoitus on tarjota kuluttajille mielenkiintoista ja hyödyllistä tietoa autojen huoltoihin ja korjauksiin liittyvistä asioista.
Lue lisää
Kategoria: Autoilijoiden blogi

0 commentsLok
18
2014

Kirjoittanut: korjaamovertailu.fi

Blog image
Uuden Korjaamovertailu.fi -palvelun avulla löydät helposti sinua lähellä olevat autokorjaamot sekä vertaat korjaamojen tuntihintoja. Korjaamovertailu.fi tarjoaa kuluttajille helposti ja nopeasti kattavat tiedot autokorjaamoista ympäri Suomen. Korjaamovertailu.fi:ssä kuluttajat voivat arvostella autokorjaamoita sekä jakaa omia kokemuksiaan asiakaspalvelusta. Näin korjaamovertailu.fi tuo korjaamoalalle jo pitkään kaivattua läpinäkyvyyttä, uskoo palvelun ideoija, toimitusjohtaja Henrik Harberg.
Lue lisää
Kategoria: Korjaamovertailu.fi

Tagit :
1 commentSivusto on kehitysvaiheessa, auta kehityksessä!