Korjaamovertailu.fi  - autokorjaamoiden paikannus, arvostelut ja vertailu.
Lok
18
2014

Autoilijoiden blogi avattu

Kirjoittanut: korjaamovertailu.fi

Blog image

Korjaamovertailu.fi -palveluun on avattu autoilijoille suunnattu blogi, minkä tarkoitus on tarjota kuluttajille mielenkiintoista ja hyödyllistä tietoa autojen huoltoihin ja korjauksiin liittyvistä asioista. 

Vieraskynät ovat enemmän kuin tervetulleita palstalle. Jos sinulla on muita autoilijoita hyödyttävää tietoa, niin ota ihmeessä yhteyttä. Myös aiheideat otetaan kiitollisena vastaan. Jokaisessa blogikirjoituksessa näkyy kirjoittajan nimi, jotta kunnia menee oikeaan osoitteeseen ja lukijat pystyvät paremmin ymmärtämään tekstin lähtökohdat. 

Blogi löytyy osoitteesta: https://www.korjaamovertailu.fi/uutiset/blog/

Yhteydenotot:
info@korjaamovertailu.fi
044 974 8332


Anna kommenttisi

Sinun täytyy kirjautua sisään vastataksesi. Kirjaudu sisään »
 
Sivusto on kehitysvaiheessa, auta kehityksessä!