Korjaamovertailu.fi  - autokorjaamoiden paikannus, arvostelut ja vertailu.
Lok
18
2014

Suomen ensimmäinen autokorjaamojen vertailusivu on auki!

Kirjoittanut: korjaamovertailu.fi

Blog image

Uuden Korjaamovertailu.fi -palvelun avulla löydät helposti sinua lähellä olevat autokorjaamot sekä vertaat korjaamojen tuntihintoja. Korjaamovertailu.fi tarjoaa kuluttajille helposti ja nopeasti kattavat tiedot autokorjaamoista ympäri Suomen. 

Korjaamovertailu.fi:ssä kuluttajat voivat arvostella autokorjaamoita sekä jakaa omia kokemuksiaan asiakaspalvelusta. Näin korjaamovertailu.fi tuo korjaamoalalle jo pitkään kaivattua läpinäkyvyyttä, uskoo palvelun ideoija, toimitusjohtaja Henrik Harberg. 

Hänen mukaansa kuluttaja törmää valitettavan usein autokorjaamossa asioidessaan joko ylihinnoitteluun tai työn heikkoon laatuun.

"Toivon, että kuluttajien tietoisuuden lisääntyminen korjaamovertailu.fi:n avulla tasoittaa autokorjaamojen hurjia hintaeroja ja vähentää niin sanottuja haamurivejä asiakkaiden laskuilla".

Korjaamovertailu.fi:n tavoitteena on toimia kuluttajien vapaana tietoalustana ja näin parantaa autopalveluiden laatua ja luotettavuutta Suomessa.

”Ihme kyllä, mutta Suomesta ei vielä löydy vastaavaa nettipalvelua, josta kuluttajat löytävät tarvitsemansa autopalvelut yhtä nopeasti ja helposti. Uskon, että tällaista keskitettyä tietoa autokorjaamoista on kaivattu jo pitkään”, Harberg sanoo.

Jaa oma kokemuksesi tutusta autokorjaamosta osoitteessa www.korjaamovertailu.fi. 500:lle ensimmäiselle arvostelijalle luvassa videofirma Makuunin 24h –lahjakortti.

Lisätietoja:

Henrik Harberg
Toimitusjohtaja 
Garage Corporation 
044 9748332 
henrik@korjaamovertailu.fiAnna kommenttisi

Kirjoittaja Korjaamolla aika
Miten perustelette väitteenne että palvelunne on Suomen ensimmäinen autokorjaamojen vertailusivu?
Tiettävästi Autopum ja Autojerry -palvelut ovat ihan samaa olleet tekemässä jo aiemmin; Autopum jo useiden vuosien ajan.
Sinun täytyy kirjautua sisään vastataksesi. Kirjaudu sisään »
 
Sivusto on kehitysvaiheessa, auta kehityksessä!