Korjaamovertailu.fi  - autokorjaamoiden paikannus, arvostelut ja vertailu.

Yritys

Garage Corporation Oy:n päätoimiala on kuluttajille suunnatun autokorjaamopalvelun, korjaamovertailu.fi:n, kehittäminen.

Vuonna 2014 julkaistu Korjaamovertailu.fi on verkkopalvelu, joka kokoaa samalle sivustolle tiedot kaikista Suomessa ja Virossa toimivista autokorjaamoista luoden kuluttajalle yhden paikan autokorjaamopalveluiden vertailuun ja hankintaan.

Korjaamovertailu.fi tarjoaa autoileville kuluttajille keskitetysti kaiken sen tiedon autokorjaamoista, jota kuluttaja tarvitsee sopivaa autokorjaamoa etsiessään ja palveluita kilpailuttaessaan.

Autokorjaamoalalla tarve verkkopohjaiseen tiedonsaantiin on erityisen suuri, koska luottamus alan toimijoita kohtaan on yleisesti kuluttajien keskuudessa heikkoa, johtuen palveluita koskevasta läpinäkyvyyden ja informaation puutteesta. Autokorjaamoiden hinnoittelukäytännöt ovat kirjavia ja laskun summa samasta remontista voi vaihdella suuresti eri korjaamoiden välillä. Myös ylihinnoittelu sekä autokorjaamon omien virheiden maksattaminen asiakkaalla on omien kokemustemme mukaan turhan yleistä.   Korjaamovertailu.fi tekee autokorjaamopalveluiden vertailun ja varauksen kuluttajille helpoksi, luoden kauan kaivattua läpinäkyvyyttä autokorjaamoalalle.

Tiimi

Pitkän autoalan kokemuksemme ansiosta olemme seuranneet alaa aitiopaikalta ja olleet myös itse mukana autokorjaamotoiminnassa. Emme näe yhtään syytä, miksei autokorjaamoajan varaus voisi olla yhtä helppoa kuin lennon tai hotellin varaaminen verkossa. 

Henrik Harberg, Founder
Henrik Harberg, Founder
Peppiina Ahokas, Marketing
Peppiina Ahokas, Marketing
Juhani Haapala, Advisor
Juhani Haapala, Advisor
Jarkko Harberg, Advisor
Jarkko Harberg, Advisor

Yhteystiedot


Garage Corporation Oy
Toinen Linja 23
00530 Helsinki

info@korjaamovertailu.fi

Sivusto on kehitysvaiheessa, auta kehityksessä!